Chat with us, powered by LiveChat

Gázrugók konyhaszekrényekhez

Gázcsillapítók / gázrugók széles választéka szekrényekhez és szekrényajtókhoz
A Végszerelvények hozzájárnak.
Válassza ki a méreteket a kívánt modell kiválasztásával. Gázcsillapító / gázrugó kínálatunk szekrényekhez és szekrényajtókhoz a legtöbb lemelőrendszerhez megfelelő.
 
Csereelemek olyan gyártók emelőrendszereihez mint pl. a Stabilus Lift-O-Mat, a Kesseböhmer és a Hettich.
 
Válasszon két különféle modell közül 60-380 Newton és 125-400 Newton nyomatékkal. A két modell közötti különbség a végillesztékben rejlik. Az első modell gömcsatlakozókkal rendelkezik mindkét végén és a második modell rögzített fülekkel van ellátva. 
Gázrugók konyhaszekrényekhez - 1. modell

Gázrugók konyhaszekrényekhez - 2. modell
Nem találja, amire szüksége van?

Nézze meg a több, mint 2.000 különböző gázrugóból álló készletünket. Könnyedén kiválaszthatja a kívánt méreteket és newton-métereket. Ezután könnyen kiválaszthatja a méreteket és az erőt. Próbálja megmérni, hogy a modell megfelel-e az Ön jelenlegi gázcsillapítójána / gázrugójának. Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos esetekben két gázcsillapítót / gázrugót egységenként kell használni, míg más esetekben csak egyre van szüksége. A kiválasztott elemekhez mellékelve vannak a Végszerelvények, egyszerűbbé téve a telepítést. Lehetősége van arra is, hogy végszerelvények nélkül rendeljen a gázrugók oldalán keresztül. A gázpatronok kopása és élettartama a használat gyakoriságától függ. Normál használat mellett a várható élettartam 1-3 év.
 
Válasszon a következő erők közül: 60N, 125N, 150N, 200N, 250N, 320N, 380N, vagy 400N.

Internet Explorer inkompatibilitás

Ez a webhely sajnos nem működik jól az Internet Explorer programmal. Javasoljuk a következő ingyenes böngészők egyikét:

Copyright © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.