Chat with us, powered by LiveChat

Rólunk

A SODEMANN RUGÓT (SODEMANN INDUSTRIFJEDRE A/S) minden tekintetben a rugók szakértője.

A vállalat 1989-es megalakítása óta folyamatosan vezető szerepet tölt be a dán piacon a normál és a speciális rugók területén.

Dánia legnagyobb raktári rugóválasztékával rendelkezünk, gyors kiszállítással az egész világon.

Rugóink kiválóan megfelelnek új termékek gyártásához, rendelésre történő gyártáshoz, javításhoz és „éppen időben” („just-in-time”) termelési eljárásokhoz.

Raktárról szállított normál rugóinkkal megtakarítható a tesztelésre fordítandó pénz és idő. Csak akkora mennyiséget kell megrendelnie, amekkorára valóban szüksége van. Rendeljen a tényleges felhasználásnak megfelelően, és takarítsa meg a tárolási költségeket!

A katalógusunkban szereplő valamennyi rugónak egyedi raktári száma van, és minden szükséges műszaki adatuk látható. Ez biztosítja, hogy Ön mindig megtalálja a legmegfelelőbb rugót, mindig ugyanabban a kiemelkedő minőségben.

Örömmel állunk szolgálatára egyedi, az Ön rajzai/igényei szerint legyártott rugóinkkal, és szívesen adunk tanácsot a rugók felhasználásával, illetve a kalkulációkkal kapcsolatban. Minden termékünk a legkiválóbb minőségű huzalból készül, a legmagasabb minőségi szabványok szerint.

Célunk, hogy az elérhető legjobb és leggyorsabb szolgáltatást nyújtsuk Önnek. Mindig igyekszünk professzionális, komoly és személyes szolgáltatást nyújtani. Csak így maradhatunk továbbra is a különböző ipari és szakmai megrendelők kedvelt szállítója a normál rugók területén.

Nyitvatartási időn kívüli, sürgős igény esetén hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a +45 86 72 00 99 számon vagy Jørgen Sodemannt a +45 20 11 63 03 számon.

Mi csak angol, német és dán nyelven állunk rendelkezésre.

Internet Explorer inkompatibilitás

Ez a webhely sajnos nem működik jól az Internet Explorer programmal. Javasoljuk a következő ingyenes böngészők egyikét:

Copyright © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.