Chat with us, powered by LiveChat

Hitelminősítő

Szilárd, megbízható beszállító!

AAA 2022


A vállalat egyike Dánia azon 1726 vállalatának, amelyek idén az AAA Gold elismerésben részesültek, miután az elmúlt 10+ évben a legmagasabb hitelképességi mutatóval büszkélkedhettek a Bisnode hitelképességi rendszere alapján.


AAA 2021


A vállalat egyike Dánia azon 1308 vállalatának, amelyek idén az AAA Gold elismerésben részesültek, miután az elmúlt 12 évben a legmagasabb hitelképességi mutatóval büszkélkedhettek a Bisnode hitelképességi rendszere alapján.


AAA 2020


A vállalat egyike Dánia azon 1068 vállalatának, amelyek idén az AAA Gold elismerésben részesültek, miután az elmúlt 11 évben a legmagasabb hitelképességi mutatóval büszkélkedhettek a Bisnode hitelképességi rendszere alapján.


AAA 2019


A vállalat egyike Dánia azon 905 vállalatának, amelyek idén az AAA Gold elismerésben részesültek, miután az elmúlt 10 évben a legmagasabb hitelképességi mutatóval büszkélkedhettek a Bisnode hitelképességi rendszere alapján.


AAA 2018


A vállalat egyike Dánia azon 491 vállalatának, amelyek idén az AAA Gold elismerésben részesültek, miután az elmúlt 10 évben a legmagasabb hitelképességi mutatóval büszkélkedhettek a Bisnode hitelképességi rendszere alapján.

A szerszámgépek nagykereskedelmi szektorát tekintve mindössze 3 vállalat rendelkezik ezen besorolással, mi pedig egyike vagyunk ezen vállalatoknak.


AAA 2017


A vállalat egyike Dánia azon 2.841 vállalatának, amelyek idén az AAA Silver elismerésben részesültek, miután az elmúlt 10 évben a legmagasabb hitelképességi mutatóval büszkélkedhettek a Bisnode hitelképességi rendszere alapján.


AAA 2016


A vállalat egyike Dánia azon 2.038 vállalatának, amelyek idén az AAA Silver elismerésben részesültek, miután az elmúlt 5 évben a legmagasabb hitelképességi mutatóval büszkélkedhettek a Bisnode hitelképességi rendszere alapján.

A szerszámgépek nagykereskedelmi szektorát tekintve mindössze 14 vállalat rendelkezik ezen besorolással, mi pedig egyike vagyunk ezen vállalatoknak.


Gazelle 2015


A vállalat egyike azon 1449 dán vállalatnak, amelyeket a Børsen dán üzleti folyóirat gazellavállalatnak tekintett 2015-ben.


AAA 2015


A vállalat egyike Dánia azon 1.518 vállalatának, amelyek idén az AAA Silver elismerésben részesültek, miután az elmúlt 5 évben a legmagasabb hitelképességi mutatóval büszkélkedhettek a Bisnode hitelképességi rendszere alapján.

A szerszámgépek nagykereskedelmi szektorát tekintve mindössze 7 vállalat rendelkezik ezen besorolással, mi pedig egyike vagyunk ezen vállalatoknak.


Gazelle 2014


A vállalat egyike azon 1.513 dán vállalatnak, amelyeket a Børsen dán üzleti folyóirat gazellavállalatnak tekintett 2014-ben.


AAA 2014


A vállalat egyike Dánia azon 1.033 vállalatának, amelyek idén az AAA Silver elismerésben részesültek, miután az elmúlt 5 évben a legmagasabb hitelképességi mutatóval büszkélkedhettek a Bisnode hitelképességi rendszere alapján.

A szerszámgépek nagykereskedelmi szektorát tekintve mindössze 3 vállalat rendelkezik ezen besorolással, mi pedig egyike vagyunk ezen vállalatoknak.


AAA 2013


A vállalat egyike Dánia azon 12.848 vállalatának, amelyek idén AAA elismerésben részesültek a tőkemegfelelőség modell szerint legmagasabb hitelképességi mutatójuknak köszönhetően.


AAA 2012


A vállalat egyike Dánia azon 10.422 vállalatának, amelyek idén AAA elismerésben részesültek a tőkemegfelelőség modell szerint legmagasabb hitelképességi mutatójuknak köszönhetően.


AAA 2011


A vállalat egyike Dánia azon 9.735 vállalatának, amelyek idén AAA elismerésben részesültek a tőkemegfelelőség modell szerint legmagasabb hitelképességi mutatójuknak köszönhetően.


AAA 2010


A vállalat egyike Dánia azon 7.732 vállalatának, amelyek idén AAA elismerésben részesültek a tőkemegfelelőség modell szerint legmagasabb hitelképességi mutatójuknak köszönhetően.


AAA 2009


A vállalat egyike Dánia azon 8.165 vállalatának, amelyek idén AAA elismerésben részesültek a tőkemegfelelőség modell szerint legmagasabb hitelképességi mutatójuknak köszönhetően.


AAA 2008


A vállalat egyike Dánia azon 10.051 vállalatának, amelyek idén AAA elismerésben részesültek a tőkemegfelelőség modell szerint legmagasabb hitelképességi mutatójuknak köszönhetően.


AAA 2007


A vállalat egyike Dánia azon 12.670 vállalatának, amelyek idén AAA elismerésben részesültek a tőkemegfelelőség modell szerint legmagasabb hitelképességi mutatójuknak köszönhetően.


AAA 2006


A vállalat egyike Dánia azon 9.562 vállalatának, amelyek idén AAA elismerésben részesültek a tőkemegfelelőség modell szerint legmagasabb hitelképességi mutatójuknak köszönhetően.


Gazelle 2001


A vállalat egyike azon 849 dán vállalatnak, amelyeket a Børsen dán üzleti folyóirat gazellavállalatnak tekintett 2001-ben.


Internet Explorer inkompatibilitás

Ez a webhely sajnos nem működik jól az Internet Explorer programmal. Javasoljuk a következő ingyenes böngészők egyikét:

Copyright © 2020 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.