Új weboldal

Kedves Ügyfelünk!

Habár a vásárlóink nagyon elégedettek voltak a weboldalunkkal és a webshopunkkal, ráfért már a frissítés. Ezért örömmel jelentjük be, hogy elindítottuk az új, naprakészebb weboldalunkat. A címe nem változott meg és a táblázatok is nagyjából ugyanúgy néznek ki, de számos olyan új szolgáltatással bővítettük ki, amelyek reményeink szerint elnyerik az Önök tetszését. Az egész oldal egy új, naprakészebb platformra épül, ami rengeteg lehetőséget biztosít a jövőbeli fejlődésre.

A jövőben is vásárlóink visszajelzése alapján fogjuk továbbfejleszteni a weboldalunk szolgáltatásait és felhasználó felületét, mert a vásárló tudja azt legjobban megítélni. Ezért a visszajelzés, legyen az jó vagy rossz, rendkívül fontos.

Szeretnénk, ha tudatná velünk, ha valamilyen hibával vagy hibás hivatkozásokkal találkozik, valamilyen funkciót hiányol vagy más jellegű problémája akad. Amennyiben visszajelez nekünk, kedvességét és az ezzel kapcsolatos fáradozásait természetesen honorálni fogjuk. Vegye fel velünk a kapcsolatot azonnal: Telefonon: 0045 86 72 00 99 vagy e-mailben: lkm@fjedre.dk vagy hívja Jørgen Sodemann-t a 0045 20 11 63 03 számon.

Copyright © 2019 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.