Új weboldal

Kedves Ügyfelünk!
Az elmúlt években ügyfeleink nagyon meg voltak elégedve a weboldalunkkal és a webshopunkkal, azonban ezek frissítésre szorultak. Ezért örömmel jelentjük, hogy elindítottuk az új és naprakész honlapunkat! A címe változatlan, elrendezése pedig többé-kevésbé változatlan maradt, de számos olyan új funkciót vezettünk be, amit reményeink szerint szeretni fog:
Ügyfél bejelentkezése:
A jövőben saját, egyéni fiókkal fog rendelkezni, ezért be kell jelentkeznie az e-mail címének és jelszavának használatával. Ne aggódjon, ha esetleg elfelejtette a jelszavát; tudunk segíteni a visszaszerzésében.
Korábbi megrendelések:
Az új bejelentkezési rendszerünknek hála a jövőben meg fogjuk tudni mutatni a korábban leadott megrendeléseit. Ha szüksége van rá, néhány kattintással ki tud nyomtatni egy számlát vagy egy javaslati megjegyzést, és a megrendelés leadása sem kerül nagyobb erőfeszítésbe.
Termékek összehasonlítása és hozzáadása a kívánságlistához:
Ha szüksége van rá, most már több terméket is összehasonlíthat a weboldalunkon. Ha máskor lenne rájuk szüksége, akkor elmentheti őket a kívánságlistához való hozzáadással, amit elküldhet e-mailben egy kollégának.
Jobb rendszerezési lehetőségek:
Csúszkáink átalakításon mentek át azért, hogy felhasználóbarátabbá váljanak. Emellett kiválaszthatja, hogy milyen méretek alapján szeretné rendszerezni a termékeket és azt is, hogy a legkisebbet vagy a legnagyobbat szeretné a lista tetején látni.
Már alig várjuk, hogy az új weboldalunkon üdvözölhessük és reméljük, hogy annyira szeretni fogja, mint mi. Szívesen vennénk visszajelzését vele kapcsolatban, legyen az jó vagy rossz.
Contact us!
Contact us on phone: +45 8672 0099 or per e-mail: lkm@fjedre.dk
Copyright © 2019 Sodemann Industrifjedre A/S. All rights reserved.